Frissyrer till olika ansiktsformer

♥ Rund ansiktsform - För att smalna av ditt ansikte ska du klippa det i olika längder intill kinden. Hellre snedbena än mittbena och om du vill ha uppsatt hår så skapa volym för ett längre ansikte, men låt några slingor hänga löst. Satsa på en lång svepande lugg istället för den raka luggen och klipp upp håret för ännu mer volym. Undvik jämnlånga frisyrer och page.

Fyrkantig ansiktsform - Här behöver du mjuka upp din ansiktsform lite och då är volym och etapper ett alternativ. Skarpa kanter som rak lugg, mittbena och page som slutar vid käklinjen framhäver det fyrkantiga. Vill du ha lugg, skaffa då snedlugg och vill du ha uppsatt så lämna några slingor nere för ett mjukare intryck.

Rektangulär ansiktform - Här får du satsa på mycket volym och fluff för att få ditt ansikte mer ovalt men om du istället vill framhäva din ansiktsform så välj en platt, slickad look. Stylingtips: Föna med diffuser för att få in volymen närmast botten, och slösa på hårsprayen!

Oval ansiktsform - Här har vi den som i princip passar i allt! Långt, kort, rakat, platt, volym, page och mycket mer! Våga testa saker och klipp, håret växer ju ut igen! Välj frisyr efter din kvalitet på håret.

Hjärtformad ansiktsform – Har du en väldigt spetsig haka och brett kindkotparti så ha håret platt upptill och satsa på volym i hårets längder och ha mycket hår vid axlarna. Klipp i olika lager för att skapa volym.

Hela inlägget är lånat ifrån NADJAS.SE
en väldigt bra logg dock!

Kommentarer
Postat av: vadfanskajagheta.se - uppsalas största blogg!

Hej :) Nu finns vinnaren av den guldiga dubbelringen finns på bloggen kika in om det blev du :) eller önska vinnaren grattis ^^,

http://vadfanskajagheta.se/2011/january/vinnarna-av-dem-3-sista-ringarna.html#comment

2011-01-11 @ 01:54:45
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: ice thorslund

tack och lycka till ^^ !

2011-01-15 @ 09:29:39
URL: http://icethorslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0